top of page
IMG_3567.JPG

Termékfotózás

Egy kicsit rólam...

Egészen kis korom óta foglalkoztat a fotózás és ami illeti ez indított el a pályámon. Imádtam képeket szerkeszteni és mire  iskolába kerültem kívülről fújtam a Photoshopot és a Lightroomot. :)

A szerkesztésbe szeretettem bele és mivel elég közel állt a grafikához így ez a pálya volt a legszimpatikusabb.

 

Így hát az iskola mellet elkezdtem foglalkozni a fotózással, retusáltam, utómunkákat is végeztem -  főként külföldre -a grafikai munkákon felül. Élvezem, hogy már az amúgy is szép fényben fotózott képekből a maximumot hozom ki.

Sokat inspirálódtam külföldi fotósoktól de elég hamar kialakult a saját stílusom. Fotóztam portrékat, ruhákat de pár éve annyira beleszerettem a termékfotózásba, hogy ebbe az irányban fejlesztem a legtöbbet magam.

IMG_3540.JPG
IMG_3566.JPG
IMG_3142.JPG

Miért döntöttem úgy, hogy bevezetem a szolgáltatások közé a termékfotózást?

Az elmúlt időszakban szinte minden vállalkozás rákényszerült arra, hogy online felületeken  is megmutassa magát. 

Egyre több megkeresésem volt tartalom/post gyártással kapcsolatban és mindig bukkanóba ütköztünk mert nem volt a vállalkozásoknak a termékeikről jó minőségű képeik vagy egyáltalán bármilyen. 

Ilyenkor mindig azt tanácsoltam, hogy nulladik lépésben készítessenek profi fotóssal képeket a termékekről.

Mondanom sem kell 10/8 alkalommal nem volt zökkenőmentes a munka. Volt, hogy 3 hónapot vártunk 10 képre és a minősége nem volt megfelelő. Így a legtöbb fotó sajnos a kukában végezte, eredménye pedig kidobott pénz és idő volt.

Bár sokszor fel lehet javítani egy pixeles képet, de nem adok ki olyan munkát a kezeim közül amivel én nem vagyok megelégedve, és a célom az, hogy mindenki elégedett legyen. Továbbá olyan tartalmat szeretnék gyártani amit akár éveken át tud használni az ügyfél.

Mivel megnőtt a kereslet a termékfotózásra illetve a tárgy fotózára jobbnak láttam ha felveszem a szolgáltatásaim közé. Így rövid idő alatt minőségi munkát tudok végezni ami teljesen személyre szabott, illeszkedik a brandbe.

Remélem Neked is tudok segíteni ezzel a szolgáltatással! :)

A munka menete

Egyeztetés 
Brief 
Mood board készítés

Shooting 

Final product 

Az előzetes felmérés és elbeszélgetés után egy kérdőívet kell kitöltenie az ügyfélnek. (Brief). Ez alapján létrehozok egy mood boardot. Itt bemutatom a színvilágot az anyaghasználatot, majd amikor a  megrendelő jóváhagyta kezdődik a következő lépés.

A brief alapján elkezdődhet a fotózás.

A legjobb képekből összeállítok egy bookletet a választott csomagban megadott mennyiségű képet a megrendelő kiválasztja. Ezután szerkesztem és előkészítem a további felhasználásra.

A kész képeket mappázuk és kiküldjük a fizetés után a megrendelőnek. Igény szerint felöltjük a honlapra vagy a social media felületekre. 

Célom, hogy olyan anyagot adhassak át amit sok helyen fel lehet használni pl.: Facebook, Instagram, a honlapon stb. és ne a számítógép eldugott mappájában pihenjenek.

csomagok

Small Pack

5 retusált kép

3 háttér nélküli PNG

39.000 Ft-tól

Medium Pack

10 retusált kép

5 háttér nélküli png

49.000 Ft-tól

Large Pack

30 retusált kép 

15 háttér nélküli png

3 kreatív szerkesztett kép

149.000 Ft-tól

Az árak az alap kellékeket, háttereket tartalmazza. Különleges, extra kellékek beszerzéséhez
személyre szabott árajánlatot készítek!
 A csomagokhoz  plusz képek vásárlására is van lehetőség.
Az árajánlatban szereplő összegért tudod megvásárolni.

Kérj személyre szabott árajánlatot!

Kérj személyre szabott árajánlatot!

bottom of page